esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Neljas nädal bye bye!

Kui osad siin alles lõpetavad oma esimest nädalat (kadestan), siis minul hakkab homsest tiksuma VIIES nädal. Kui esimesed nädalad ei võtnud ma veel konkurssi nii tõsiselt -  trenni tegin küll tublisti, aga toitumise osas oli patustamisi omajagu, siis nüüd on asi muutunud. Söön 3x päevas ja lisaks 2-3 vahepala. 

Nädalavahetusel sai siis tädi sünnipäeval käidud, mida ma oma eesmärkide postituses ka ära mainisin, et seda ma kardan. No ei olnudki asi hull. Kringlile ja riisisalatile ütlesin küll ei, aga sõin puu- ja köögivilju (kiivit, pirni, tomatit) ja natuke ka valgehallitusjuustu. Kui ausalt ütlen, siis ei olnud isegi raske magusale ei öelda. Maitsemeel on nende nädalatega muutunud - magusaisu praktiliselt null, kõht püsib ilusti täis ja energiat jagub. Tänane menüü nägi välja näiteks selline:

Hommik (9:00):
Kohv kookospiima ja steviaga 
Kaerakliidest puder (veega, suts piima) ~90g, lisandiks kookohelbed, päevalilleseemned, kaneel
Rice cake või riisikook (kõlab naljakalt) keedumuna ja salatiga

Vahepala (12:00)
Isetehtud proteiinibatoonid 2tk (~100g)

Lõuna (15:00):
Tatar, hakitud kalkuni kintsuliha ja punapeedisalat
 
Õhtu (21:00)
Otto Ricotta kohupiim 200g proteiinipulbriga 
Hakitud kalkuni kintsuliha
Rohelised oad 

Jõin 2 tassi rohelist teed ja pudelis mul sidunivesi, mida ikka täidan mitu korda päevas.

Käisin trennis kaa täna. Pühapäevad mulle meeldivad, siis on vähe rahulikum, kuigi täna oli omajagu rahvast. Reedest ma üldse ei räägi, siis oli ikka korralik möll. Mõtlesin nädalavahetusel, et muudaks natuke kava. Avastasin Jamie Eason`i jõusaalikavad http://www.bodybuilding.com/fun/jamie-eason-livefit-trainer.html, mis tundusid huvitavad. Heaks teeb veel see, et iga päeva juures on välja toodud harjutused koos videodega, seega ei pea ise hakkama nuputama mis ja kuidas, vaid klõpsad videole ja kõik selge. Algajale on see eriti hea, kuna harjutused puust ja punaseks tehtud, lisaks veel toitumiskava ja jutud - igati asjalik. Hüppasin kohe Phase 2 juurde, kuna mõtlesin, et päris algajaks end ei pea. Kuna eile sai jõusaalis tehtud selga ja rinda, siis täna tahtsin teha jalgu. Polnud üldse kergete killast. Kindlasti teen ma ka 21 Day Fixi edasi mingilmääral, aga tahaks proovida ka seda.

Tegin täna siis jala päeva.
Kükid kangiga (22 kg poiste jutu järgi) 4x15. Esimene seeria viskasin suure hurraaga 2x5kg otsa, järgmised seeriad võtsin 2x5kg maha, et esmaspäev ikka trepist üles-alla saaks
Väljaasted kangiga 3x20
Pingile asted põlvetõstega hantlitega 2x7kg 3x10
Sangpommiga (16kg) sumokükid 3x15
Väike jooks lõppu ~30min

Järgmisel nädalal proovin oma kardiosoone taas üles äratada, sest viimasel ajal tunnen, et teen liiga palju jõuharjutusi ja kardio on jäänud tahaplaanile. Nii aga ei saa rallit sõita. Kindlasti tahan kolmapäeval ära proovida Darola Kruusiku uue trenni Beat the Time. Tegu on kiire ja efektiivse treeninguga, mis mõeldud kaalu kontrolli alla saamiseks. Tegemist on kõrge intensiivsusega intervalltreeninguga. Tunni eesmärgiks on pidada kauem vastu, kui aeg, mis iga ettenähtud harjutusega jooksma pannakse. Läbi käiakse kõik lihasgrupid. Proovin ära, eks siis muljetan. Muidu ma rühmatreeningutes ei käi.
 
Vahvat algavat nädalat ja ärge trenniga üle pingutage! Brunol oli täna kardio päev ja tema teab, et kõige paremini taastuda aitab uni, seega võtan temast eeskuju ja lähen ka ära puhkama.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar